Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ExpertBebe

0

Comenzi telefonice: Vodafone 0729091038
L-V: 09:30 - 17:30
S-D: doar online

Bilibo - Active People

Bilibo - Active People

Preț: 104,90 Lei
Cod: AP30120
Producator: Active People
Disponibilitate: In stoc

Share |
sau
Bilibo - Active People

Alte poze

Fara baterii fara sunete si lumini .... doar cu imaginatia copilului tau...... Trebuie sa cauti multa vreme ca sa descoperi o jucarie unica si cu nesfarsitele posibilitati de utilizare pe care le are Bilibo!!!

Caracteristici:
• Bilibo incurajeaza creativitatea si imaginatia provocandu-i pe copii sa descopere noi si noi modalitati de joaca in fiecare zi.
• Este o jucarie potrivita pentru o multime de activitati si jocuri: invartire si rasucire ascunderea pastrarea diverselor jucarii folosirea ca palarie sau cochilie sapat leganat papusa folosirea ca saniuta si multe altele.
• Jucaria este facuta din polietilen de inalta densitate foarte rezistent si 100% reciclabil.
• Culori disponibile: rosu albastru galben roz verde portocaliu.
• Dimensiuni: 39 x 39 x 22 cm.

Instructiuni de siguranta:
Jucaria Bilibo trebuie utilizata numai pe suprafete plane sau moi la o distanta sigura de orice obstacole sau obiecte de care copii ar putea fi raniti.
Bilibo nu este destinata sa poata cara sau sustine un copil pe apa si de aceea trebuie utilizata numai in apa cu adancime foarte mica astfel incat copiii sa fie in siguranta.
Bilibo nu trebuie utilizata ca sanie sau ca leagan.
Daca jucaria este lasata afara mai mult de 2 ani materialul din care aceasta este facuta poate deveni sfaramicios si jucaria nu mai trebuie utilizata.

Premii obtinute de Bilibo: Toy of The Year Award 2010; Toy of the Year - UK Good Toy Awards 2006; Good Toy Good Toy Committee Japan 2005; Deutscher Lernspielpreis Auswahlliste 2003; Dr. Toy 10 Best Active Products 2002;

Nici cea mai sigura jucarie nu poate inlocui supravegherea copiilor de catre aduti. Nu lasati niciodata copiii nesupravegheati atunci cand se joaca!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!