Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Termeni si conditii

 1. Magazinul virtual www.expertbebe.ro este proprietatea SC. Expertbebe SRL, Bucuresti, numit in continuare si Operator.

  Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Expertbebe SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

  Drepturi de autor / Copyright / Marca inregistrata

  Intregul continut al site-ului www.expertbebe.com ( baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea Expertbebe SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

  Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (producatori, importatori, distribuitori etc.) cu respectarea legilor copyright-ului

  Declinarea responsabilitatii

  Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. SC Expertbebe SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

  In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC Expertbebe SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

  Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

  SC Expertbebe SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC Expertbebe SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC Expertbebe SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

  Valoarea maxima a obligatiilor SC Expertbebe SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Expertbebe SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, SC Expertbebe SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

  Litigii

  Expertbebe SRL incearca si doreste solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

  Solutionarea litigiilor

  Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului
  www.expertbebe.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa, fie prin postare pe expertbebe.ro

  Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la
  comenzi[at]expertbebe.ro


  Promotii si concursuri

  S.C. Expertbebe S.R.L isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi / produse care respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre S.C. Expertbebe S.R.L in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

  In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre Expertbebe SRL direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), Expertbebe SRL are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

  Frauda

  Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului
  www.expertbebe.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.expertbebe.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.expertbebe.ro
  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.
Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!