Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Cum platesc?

www.expertbebe.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 

1) Plata in numerar la livrare
   
Plata ramburs se efectueaza integral in momentul primirii produselor comandate, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Suma de plata indicata de catre consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii se va regasi in factura atasata coletului livrat.

 

2) Transfer bancar (ordin de plata)
   
Plata in avans prin transfer bancar se va efectua doar in baza facturii proforme emise de ExpertBebe, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Factura proforma trimisa prin e-mail contine toate informatiile necesare pentru completarea ordinului de plata iar originlul facturii se va regasi in coletul livrat.
    Termenul de plata  a contavalorii proformei este de doua zile lucratoare iar procesarea comenzii se va efectua doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne trimiteti o copie a dovezii de plata la adresa comenzi[at]expertbebe.ro

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!