Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Cum cumpar?

Selectarea produselor dorite


Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau consultati lista producatorilor. Daca aveti in vedere un produs anume, puteti introduce denumirea acestuia in campul de cautare din partea dreapta a ecranului. In momentul in care ati gasit  produsul pe care doriti sa il achizitionati, apasati butonul Cumpara. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introdusele in cos. Pentru a va intoarce la website si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.


Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul Continua. In cazul in care sunteti client nou, puteti sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina, sau puteti alege varianta rapida apasand butonul Trimite comanda fara sa te inregistrezi. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, debifati optiunea Livreaza la aceeasi adresa si introduceti adresa de livrare.

 

Finalizarea comenzii

Inainte de a plasa comanda, selectati zona de livrare si viualizati costurile de transport asociate, selectati metoda de plata preferata si folositi campul Adauga informatii suplimentare daca este necesar. Dupa  apasarea butonului Trimite comanda veti primi automat un e-mail de inregistrare in sistem. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de un reprezentat al firmei noastre pentru confirmare comenzii.

Pentru detalii suplimentare si comenzi telefonice ne puteti contacta la numerele de telefon: 0729091038

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!